Bezig met zoeken...
Winkelwagen
0 artikelen - € 0,00

Motorzaak verkoopt motor dankzij Toolkit

Een motor verkopen dankzij de Bikers Toolkit, het lukte Robbie Leerkes van motorzaak Leerkes Motofun uit Twello. Hij verkocht dankzij een speciale kortingsflyer een tweedehands Kawasaki Z750.

De Bikers Toolkit is er voor iedere beginnende motorrijder die recent bij een KNMV-gediplomeerd rijinstructeur zijn of haar rijbewijs heeft gehaald en zit boordevol met leuke gadgets en kortingsbonnen. Met de flyer van Leerkes Motofun krijgt men 100 euro korting op een tweedehands motorfiets of motorscooter en daarnaast nog eens 10% korting op het gehele assortiment onderdelen en reparaties.

Eigenaar Robbie Leerkes is blij dat hij dankzij de flyer een motor heeft kunnen verkopen. “Nieuwe motorrijders moeten maar net het geld hebben om een motor te kunnen kopen en het specifiek model zoeken wat wij hebben staan”, aldus de eigenaar van de in Italiaanse merken gespecialiseerde motorzaak. En dat was met een pas geslaagde motorrijdster die een, toevallig niet-Italiaanse, Kawasaki Z750 zocht het geval!

Leerkes is dan ook positief over de Bikers Toolkit en verwacht zeker nog meer motoren dankzij de flyer te verkopen. “Al zijn het maar 1 of 2 motoren, je bereikt zoveel mensen dankzij de Toolkit, daar moet iets uitkomen.” Meer info over Leerkes Motofun op www.motofun.nl.

<< Terug naar overzicht